RiskCo Administrations B.V. heeft de pensioenadministratie voor de secties DuPont Nederland en Genencor Nederland  overgenomen van Aon Hewitt. Voor DuPont België blijft Aon Hewitt de administrateur.

De overgang vloeit voort uit een samenwerking tussen Aon Hewitt en RiskCo, een bedrijf dat zich onderscheidt door innovatieve systemen en software om pensioenadministraties snel, nauwkeurig en flexibel te kunnen verzorgen. In het kader van verdere specialisatie is besloten dat RiskCo de pensioenadministratie van de Nederlandse klanten van Aon Hewitt overneemt.

Weinig veranderingen voor de deelnemers
Voor de Nederlandse deelnemers van het DEPF verandert er in de praktijk weinig. Het telefoonnummer van de Helpdesk blijft hetzelfde en deelnemers krijgen dezelfde medewerkers aan de lijn als ze naar de Helpdesk bellen, aangezien deze zijn meegegaan van Aon Hewitt naar RiskCo. Het postadres en het e-mailadres zijn wel veranderd. De nieuwe contactgegevens zijn hieronder weergegeven.

Voor de Belgische deelnemers van het DEPF verandert er helemaal niets. Aon Hewitt blijft de pensioenadministratie verzorgen voor de sectie DuPont België.

Contactgegevens voor deelnemers van DuPont Nederland en Genencor Nederland:
Telefoon: +31 (0)88 980 04 12
E-mail: Pension.DEPF@RiskCoAdministrations.com
Correspondentieadres:
DuPont European Pension Fund
T.a.v. RiskCo Administrations B.V.
Postbus 7007
5605 JA  EINDHOVEN

Contactgegevens voor deelnemers van DuPont België:
Telefoon: + 32 (0)2 – 730 99 92
E-mail: dupont.be@aonhewitt.com
Correspondentieadres:
DuPont European Pension Fund
p/a Aon Hewitt Belgium
Afdeling Pensioenadministratie
Telecomlaan 5-7
1831 Diegem

Afdrukken